Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Online Marketing | Webdesign / ZZP-er en marketing

ZZP-er en marketing

Sharing is caring

Als ZZP-er heb je veel om handen. Je moet je eigen klanten werven, de administratie moet gedaan worden en je moet de klanten tevreden houden door het werk op tijd af te hebben. Je moet dus een echte duizendpoot zijn om als ZZP-er aan de slag te gaan. Wat als je nu het marketing gedeelte van je onderneming nu eens uit zou besteden? Wat voor voordelen heb je daar dan van? Wat levert het je uiteindelijk op? In dit artikel kom je daar uiteindelijk meer over te weten.

ZZP-en, kan dat zonder marketing?

ZZP-en zonder marketing is haast onmogelijk. Iedere ondernemer heeft bekendheid nodig. Of het nu bekendheid is door mond op mondreclame. Hoe mooi is het als je ook nog eens makkelijk te vinden bent op het internet, waardoor je meer klanten weet te trekken die dan gebruik willen maken van jouw diensten of producten. Dat is toch eigenlijk waar het ondernemen over gaat toch?

Doet een ZZP-er de marketing zelf?

Een deel van de marketing kan je natuurlijk voor je eigen rekening nemen. Hoe herkenbaar ben je. Draag je bedrijfskleding en heb je je auto laten bestikkeren zodat mensen weten dat jouw onderneming bestaat? Heb je een social mediakanaal waar je regelmatig iets op post? Dat zijn relatief kleine dingen die je zelf kan doen als zzp-er.

Wanneer je deze dingen gedaan hebt ben je er eigenlijk nog niet. Hoe mooi is het als je ook op het web meer zichtbaarheid krijgt. Daar kan een marketingbureau je prima mee helpen.

Wat doet een marketingbureau voor jou?

Wanneer je bijvoorbeeld ZZP-er in Groningen bent moet je je richten op online marketing Groningen en omstreken. Hiervoor kan je een marketingbureau benaderen die je dan kan helpen je vindbaarheid op internet te vergroten en die kan ervoor zorgen dat je in advertenties terecht komt. Dit kan dan weer leiden tot meer hits op je pagina.

Een marketingbureau helpt je erbij om door middel van bepaalde zoekwoorden en koppelingen aan je website, je vindbaarheid te vergroten. Het is dan ook van groot belang dat een marketingbureau dat voor je doet, want die weten precies welke zoekwoorden en koppelingen er gemaakt moeten worden om je vindbaarheid te vergroten.