Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Informatie en Communicatie Technologie (ICT) / 3 redenen voor jouw bedrijf om printers te huren!

3 redenen voor jouw bedrijf om printers te huren!

Sharing is caring

Het huren van printers en andere uitbestedingsdiensten is steeds gebruikelijker geworden op de markt. Een van de redenen die de stijging van de vraag verklaren, is het gemak dat wordt geboden door de uitbesteding van de drukkerijsector.

Ondernemingen worden steeds meer gesegmenteerd en in plaats van belast te zijn met een groot aantal taken die geen verband houden met het aangeboden product of de aangeboden dienst, concentreren zij zich op datgene wat de onderneming werkelijk winst doet maken.

Toch zijn er nog veel ondernemers die zich afvragen of het huren van printers wel voordeliger is dan het kopen van de apparatuur. Daarom zullen wij hieronder een opsomming geven van de belangrijkste voordelen van het huren van een refurbished printer van kyocera. Kijk hier eens naar!

 

Snelheid van processen

Door gebrek aan kennis of door het ontbreken van specialisten op dit gebied, werken veel bedrijven uiteindelijk met printers met een laag rendement of die niet geschikt zijn voor het bedrijf. Daarom werkt de drukkerijsector uiteindelijk veel minder dan zou moeten, waardoor de processen traag verlopen en vaak zelfs een probleem vormen voor het management van het bedrijf. In de dienst voor het leasen van printers zijn specialisten belast met het begeleiden en adviseren bij de keuze van de te leasen machines naar gelang van de specifieke behoeften van het bedrijf.

 

Praktisch in beheer

Een ander veel voorkomend probleem in organisaties houdt verband met de eisen die aan de printers worden gesteld, zoals vervanging van inkt, onderhoud van machines, enzovoort.

De verhuurdienst biedt afdrukken niet alleen de huur van de machines, maar een geheel gespecialiseerd beheer voor jouw bedrijf. Daarom krijgen de machines preventief onderhoud, waardoor storingen op onvoorspelbare tijdstippen worden voorkomen. In plaats van je zorgen te maken over hoe laat je nieuwe inkt moet kopen om jouw machine te vervangen, wordt de vervanging vooraf en op het juiste moment uitgevoerd.

Je hoeft zich dus geen zorgen te maken over de printers, aangezien de hele sector onder de verantwoordelijkheid van het outsourcingbedrijf valt.

 

Zuinigheid van middelen

Een andere steeds terugkerende fout is meer uitgeven aan kopieën dan nodig is. Omdat er geen toezicht is op wat er wordt geprint, printen veel werknemers uiteindelijk persoonlijk materiaal of kopieën zonder enige verantwoordelijkheid voor wat er wordt uitgegeven.

Dit is te wijten aan een gebrek aan toezicht en controle. Door printers te huren kunt je grote besparingen realiseren, aangezien alles wordt gecontroleerd en gepland.

Naast diverse campagnes ter bevordering van het bewust gebruik van printers die worden voorgesteld door bedrijven die printers verhuren.