Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Het leukste speelgoed voor baby’s

Het leukste speelgoed voor baby’s

Sharing is caring

Naast babykleding in Etten-Leur heb je ook baby speelgoed nodig voor je kleintje. Er is enorm veel keuze als het gaat om speelgoed voor baby’s. Het kan soms lastig kiezen zijn tussen al de verschillende opties. Om het je wat gemakkelijker te maken hebben we onze favoriete speelgoed voor baby’s voor je op een rijtje gezet. Hierbij hebben we gekeken naar speelgoed dat zowel vermakelijk als leerzaam is voor je kleintje. Lees dus gauw verder als je hier benieuwd naar bent.

1. Een rammelaar

 

Als je baby een paar maanden oud is zal je kleintje graag zijn handjes veel willen gebruiken. Het is daarom een goed idee om je baby lekker te laten rammelen met een rammelaar. Dit is gelijk een goede manier om de ontwikkeling van de motorische vaardigheden te ondersteunen. Ook is het leuk voor je kleintje om te merken dat als hij rammelt met de rammelaar dat hij dan zelf geluid kan produceren. Je hebt allerlei verschillende rammelaars. Een leuk voorbeeld is de sleutelbos rammelaar. Deze kleurrijke sleutelbos is voor de meeste baby’s erg vermakelijk. Door je baby met zijn eigen sleutelbos te laten spelen is de kans ook groter dat hij van de jouwe afblijft.

2. Een knuffeldier

 

Knuffels zijn de favoriete vriendjes van baby’s. Ze zijn lekker zacht en je baby kan alles met ze doen wat hij maar wil. Knuffels zijn niet alleen fijn voor je baby om mee te spelen, ze zijn ook kalmerend voor je baby om mee te slapen. Een knuffel is goed voor de ontwikkeling van de zintuigen, is goed voor de verbeelding en geeft je kleintje daarnaast een gevoel van veiligheid. Je kan ook kiezen voor activiteiten knuffels. Deze knuffels zijn gemaakt van verschillende materialen, zodat je baby hier aan kan voelen. Ook dit is goed voor de motoriek van je kleintje.

3. Babyboekjes

 

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het kopen van boekjes voor je kind. Je kan boekjes uitzoeken waar je je baby uit kan voorlezen. Je baby voorlezen is een goede manier om een band met je baby op te bouwen en daarnaast stimuleert het de taalontwikkeling. Je kan ook speciale voel boekjes kopen waarin je kleintje allerlei fijne stofjes kan voelen. Met dit boekje kan je baby zichzelf vermaken. Het is voor een baby een hele ontdekkingsreis om alle verschillende bladzijden te voelen.