Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / De beste luxe kerstpakketten

De beste luxe kerstpakketten

Sharing is caring

Wanneer jij jouw werknemers echt wilt verwennen dan is kerstmis hier natuurlijk de beste tijd voor, je kunt hen natuurlijk allemaal een luxe kerstpakket geven om ze goed te bedanken voor hun trouwe dienst. Heb je geen idee waar je moet beginnen met luxe kerstpakketten? Lees dit dan en dan heb je wat inspiratie.

Een luxe koffie kerstpakket

Koffie klinkt misschien niet per se als iets wat luxe is, maar je kunt het zeker wel luxe maken. Denk hierbij aan een pakket met verschillende espressokopjes, Nespresso cups en snacks voor bij de koffie als luxe bonbons. Zo kun je het zo luxe maken als je zelf wilt.

Een luxe drankpakket

Het typische drankje voor kerst is natuurlijk wijn, maar je kunt natuurlijk ook andere drank kiezen. Denk hierbij aan een pakket met allemaal verschillende soorten bier of luxe sterke dranken als whisky. Wanneer je weet wat elke werknemer lekker vindt kun je zelfs ieder een eigen luxe kerstpakket geven.

Een verwen kerstpakket

Een pakket wat zowel voor mannen als vrouwen erg fijn kan zijn is een luxe kerstpakket. Hierbij horen dingen als een fles champagne, echte champagne glazen, zachte handdoeken, badproducten en geurkaarsen. Het ideale pakket dus om de koude winter op een gezellige manier door te komen.

Een luxe kerstpakket om het huis gezellig te maken

Wat straalt er beter luxe uit dan een gezellige gedecoreerd huis? Daarom werkt dit kerstpakket ook zo goed. Leuke dingen die in dit kerstpakket kunnen zitten zijn plaids, schalen, nieuwe glazen en mokken, kerstdecoratie en ga zo maar door. Dan ziet het huis van jouw werknemers er ook weer mooi uit voor de kerst. Een van deze luxe kerstpakketten moet goed zijn voor jouw werknemers, maar die keuze is natuurlijk aan jou. Door het geven van luxe kerstpakketten bedank jij jouw werknemers natuurlijk wel goed, zodat ze na het nieuwe jaar ook weer met veel motivatie aan het werk zullen gaan. Kerstpakketten kunnen meer invloed hebben dan je zou denken.