Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / Makelaar Groningen de makelaar voor aan- en verkoop van onroerend goed

Makelaar Groningen de makelaar voor aan- en verkoop van onroerend goed

Sharing is caring

In Groningen is makelaar Groningen gevestigd voor aan- en verkoop van onroerend goed. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de expertise van de medewerkers als u onroerend goed wilt huren of verhuren. Het makelaarskantoor koopt, verkoopt, huurt, verhuurt én taxeert onroerend goed voor particulieren en zakelijke klanten. Bent u woningzoekend dan help Makelaar Groningen u door actief op zoek te gaan naar een geschikte huur- of koopwoning. Schakelt u het makelaarskantoor in als aankoopmakelaar dan gaat er een gecertificeerde makelaar-taxateur mee tijdens het bezichtigen van de te kopen woning. Als het nodig is kan er een bouwkundig bureau worden ingeschakeld voor bouwkundig onderzoek aan die woning. Daarnaast zal de aankoopmakelaar ook een onderzoek instellen naar de buurt waar het huis is gelegen. Hierbij wordt gekeken of er scholen, winkels, speelplaatsen voor kinderen en groenvoorzieningen in de buurt zijn.

Makelaar Groningen is NVM-makelaar

Makelaar Groningen is NVM-makelaar wat staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars, een groep van makelaars die moeten voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Bij conflicten of klachten over een NVM makelaar wordt u geholpen bij de afdeling Consumentenvoorlichting. Een NVM makelaar moet zich aan de NVM Erecode houden waarbij de belangen van de klant voorop wordt gesteld en alle regels van de NVM in acht genomen moeten worden. Via de NVM database heeft een NVM makelaar inzicht in de regionale woningmarkt ontwikkeling. Een NVM makelaar kan zien wat er te koop staat en wat de concurrentiepositie van een woning is. Als een makelaar lid wil worden van de NVM moet die makelaar beschikken over praktijkervaring en bij stichting Vastgoedcert gecertificeerd zijn. NVM makelaars moeten op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen over wonen, regel- en wetgeving.

Uw huis verkopen met behulp van dé makelaar

Biedt u uw huis te koop aan bij een makelaar dan is deze makelaar de verkopend makelaar en treedt op namens u, de verkoper. De verkoopmakelaar behartigt dan alle belangen voor u, de verkoper. De verkoopmakelaar zal er alles aan doen om uw woning zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Het is wel belangrijk om een professionele makelaar in te schakelen, iemand met ervaring verkopen, maar ook in onderhandelen. Een makelaar die zorgt voor een zakelijke benadering én die zorgt voor deskundige juridische afhandeling. Bij Makelaar Groningen vindt u naast gecertificeerde makelaars ook gecertificeerde taxateurs met veel ervaring. Wanneer u dat wenst, kunt u op elk moment gebruik maken van de expertise van deze makelaars en taxateurs. Wanneer het makelaarskantoor voor u uw huis gaat verkopen worden ook alle juridische en administratieve werkzaamheden afgehandeld.

Uw huis aankopen met behulp van een makelaar

Bij de aankoop van een huis is het fijn als er iemand met u meekijkt. Steeds meer mensen komen bij Makelaar Groningen om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Zeker in deze tijd, waarin nauwelijks huizen te koop staan en op ieder huis wordt overboden, is een aankoopmakelaar extra belangrijk. Een aankoopmakelaar vult namelijk de expertise aan die u zelf niet heeft en laat zich niet leiden door emoties. Hij bekijkt de woning die u wilt aankopen eerder van een zakelijke kant. Door ervaring weet de aankoopmakelaar waar problemen kunnen zitten en ziet dingen die u vaak niet ziet. 

De makelaar van Namaco-Groningen gaat ook graag actief voor u op zoek naar een woning. Hij weet naar welk soort woning u op zoek bent en kent het aanbod uit Groningen en omgeving als eerste.