Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Bouw en Vastgoed / Slotenmaker in Noord Nederland

Slotenmaker in Noord Nederland

Sharing is caring

Slotenmaker van Noord Nederland zijn echt regionaal. Er wordt dan ook alleen in Noord Nederland gewerkt. Bijna dagelijks zijn er wel mensen die hulp nodig hebben van een slotenmaker.

 

Snel op de plaats waar hulp nodig is

Doordat de slotenmakers van Noord Nederland niet eerst uit een heel ander deel van Nederland hoeven te komen zijn ze snel op de plek waar de hulp nodig is. Over het algemeen is het zo dat als er gebeld wordt voor hulp dat er altijd wel een slotenmaker in de buurt is. Het streven is dan ook wel om te proberen om binnen een half uur op de plaats te arriveren waar de hulp nodig is.

 

Waar heb je een slotenmaker voor nodig

Wanneer je er niet mee te maken hebt denk je er niet zo snel over na maar meestal is een slotenmaker nodig wanneer iemand buiten gesloten is van hun eigen huis, sloten vervangen in een woning en advies geven voor inbraakpreventie door middel van sloten. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de sleutel is afgebroken en dat daar de hulp van de slotenmaker voor nodig is of als er een sleutel verloren is. Wist je dat een slotenmaker ook in de nacht komt?

 

Afspraken nakomen

Niet iedere slotenmaker komt zijn afspraken na of werkt met eerlijke prijzen. Het is daarom natuurlijk ook belangrijk dat je en slotenmaker hebt die zijn afspraken na komt maar ook met een eerlijke prijs werkt.

 

Tips wanneer je buiten gesloten bent

Daar sta je dan, voor je deur maar niet naar binnen kunnen. Hoe vervelend is dat? We kunnen wat tips geven wanneer je buitengesloten bent:

·         Loop een rondje om je huis om te kijken of je een raampje hebt vergeten te sluiten

·         Ligt er misschien een sleutel bij de buren of een familielid

·         Ga nooit aan de sloten rommelen om zelf in te breken in je eigen huis

·         Bel een slotenmaker Groningen

 

Een aantal tips die kunnen voorkomen dat je buitengesloten wordt:

·         Onderhoud de sloten altijd goed. Door een goed onderhoud kan je het afbreken van je sleutel in het slot voorkomen. Vaak moet dan het gehele slot vervangen worden

·         Zorg dat je ook een huissleutel aan je fietssleutel hebt.

·         Hang de huissleutel bij de voordeur op. Wanneer je het huis verlaat wordt je aan je huissleutel herinnerd. Hang ze uit het zicht of in een kastje.